Waffa

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 4534 vizualizari

 

Perfecta pentru micul dejun! Puteti sa o serviti simpla, pudrata cu zahar sau de ce nu, cu dulceata. Plus un pahar cu lapte si gata masa!

 

INGREDIENTE

  • un ou;
  • un praf de sare;
  • doua linguri zahar;
  • o lingura ulei;
  • 60g faina;
  • o lingura apa rece.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffa:

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine bezea. Se adauga galbenusul si uleiul si se incorporeaza. Dupa aceea se incorporeaza faina, amestecandu-se usor cu o spatula de lemn. La final, se adauga o lingura cu apa rece si se omogenizeaza.

Se unge cu ulei forma pentru waffe si se incinde la flacara aragazului. Dupa aceea, se pune aluatul si se inchide forma. Se coace la foc mic si pe o parte si pe alta. La final, dupa ce s-a racorit un pic, se poate pudra waffa cu zahar. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise