"Vitello tonnato"

de brunetica in Vita, 17 Oct 2011 | 5822 vizualizari

 

O reteta delicioasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vitello tonnato":

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul.  tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator  taiem  carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

     

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

17.10.2011, 22:01

Bine ai venit in rindul bucatarasilor, Ancutza! Speram sa-ti fim prieteni care sa-ti insenineze ziua, iar tu sa adaugi in site un zimbet si o vorba buna. Criticile-s interzise aici! Lege

kamy 1

18.10.2011, 00:22

bine ai venit!!cred ca-i tare bun

brunetica 1

18.10.2011, 15:07

draga bucataras am promis ca o sa vin pe blogul tau si mi-am tinut promisiune, la mine promisiunea este mai rea ca datoria . sincer imi face placere la tine pe blog toti bucatarasii sant foarte prietenosi si primitori si mai e ceva imi place sa gatesc si sa fac dulciuri iar la voi aveti o gramada de retete una si una mai delicioasa, acum am de unde invata retete noi de pe blogul "bucataras " va pupic dulce pe toti bucatarasii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa