Vitel in sos cu vin

de epurasha2bb in Vita, 29 Iul 2010 | 5416 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura sos de soia
  • 300 g carne vitel(muschi sau vrabioara)
  • 100 ml vin rosu/negru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o frunza de dafin
  • 1 graunte de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in sos cu vin:

Se stroseste gruntele de usturoi cu lama lata a unui cutit .Se incinge uleiul de msline si se adauaga usturoiul in el si frunza de dafin, se roteste usor tigaia sa se aromatizeze uleiul, apoi scoatem usturoiul si frunza de dafin si adaugam carnea  de vitel splata si tocata cubulete.Lasam la foc mic pana se patrunde carnea dar s afie totusi moale.

Se curata ceapa  si morcovul d ecoaja si apoi se toaca ceapa solzisori iar morcovul de da pe razatoare.Se taie rondelute si un ardei rosu.Se calesc impreuna cu carnea de vitel si la sfarsit se adauga vinul si sosul de soia si se mai lasa pana se evapora alcolul din vin si ramane doar aroma.

Se serveste cu conopida murata  si verdeata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in sos cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

29.07.2010, 19:36

bestiala

mena29 1

30.07.2010, 07:47

Cred si eu ca-i un deliciu

epurasha2bb 1

30.07.2010, 16:32

multumesc fetelor, e si usor de facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel