Fajitas de vita

de Retete_Haplea in Vita, 16 Apr 2015 | 6082 vizualizari

 

Dacă eşti mucho hămesitas,
Rezolvă cum se face-n Mexic:
Pune pe masă un fajitas
Şi-un pahar de tequila mic.

 

INGREDIENTE

400 gr pulpa de vita (taiata fasii subtiri),

1 ardei rosu,

1 ardei galben,

1 ardei verde,

2 cepe medii,

1 ardei iute,

condimente mexicane (tabasco),

4 tortilla,

sare, piper

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas de vita:

Taiem carnea fasii subtiri, apoi o marinam in ulei de masline, sare, piper, boia, pudra de curry. Lasam macar o ora la frigider
Taiem julien ardeii si ceapa
Calim in ulei carnea pana cand isi schimba culoarea, apoi scurgem de ulei si scoatem pe o farfurie
Calim ceapa si ardeii la foc foarte iute, amestecand in continuu, apoi adaugam carnea. Condimentam si lasam pe foc cat sa se intrepatrunda gusturile. Amestecati in continuu la flacara mare, pentru ca legumele sa nu isi lase apa. Vor fi “al dente”. Abia dupa ce legumele sunt facute presarati sarea.
Servim cu tortilla si un sos facut din suc de rosii, chilli, usturoi pisa, oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de vin rosu si brocoli