Vitel cu ciuperci si smantana

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2017 | 5922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne proaspata de vitel taiata bucatele
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 20 cl de smantana lichida
  • 50 ml de vin alb
  • sare, piper, paprika dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu ciuperci si smantana:

Spalati, curatati si taiati ciupercile felii.

Curatati si tocati ceapa marunt.

Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile.

Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui.

Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei.

Amestecati ciupercile cu carnea si varsati deasupra smantana lichida. Fierbeti impreuna cateva minute.

Puneti sare, piper, un pic de paprika dulce si verdeata tocata.

Este gata! Serviti cu orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci