Vitel cu cartofi si spanac

de mihaelar63 in Vita, 29 Noi 2015 | 3969 vizualizari

 

 Am pregatit tocanita de vitel pentru familion si cartofi fierti pentru mine. Dar poate manca omul singur cartofi? Nu !!! leDoresc si ei. Luati baieti si mancati si cu ceva spanac verde ce sta stingher, asa sa aveti digestia mai buna :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 500 gr cartofi fierti
  • 100 ml ulei
  • 5 cepe mici
  • 1 lingura ardei tocat cu Kapia [ conserva proprie ]
  • 1/2 lingurita pudra chilly
  • 2 maini de spanac verde
  • sare
  • castraveti verzi, rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu cartofi si spanac:

  1. Legumele se curata si  se spala.
  2. Carnea se spala si se taie cuburi mari, asa cat o imbucatura.
  3. Ceapa se taie cubulete.
  4. Se pune ceapa si carnea la sotat. Sarati.
  5. Cand ceapa este sticloasa se pune pasta de kapia si o cana de apa si se fierbe sub capac 30 minute.
  6. Cand carnea este patrunsa se aduga cartofii taiati cuburi si spanacul taiat fideluta.
  7. Sarati daca mai este nevoie si condimentati cu pudra de chilly [ ardei iute ].
  8. Serviti preparatul decorat cu castraveti verzi si rosii.
  9. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu va place spanacul se poate inlocui cu patrunjel verde sau chiar cu rucola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Praz cu limba si masline