Vita cu porumb copt

de SimonaP in Vita, 1 Mai 2013 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vita
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingua miere
  • 2 linguri otet
  • 1 lime
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • porumb dulce
  • 50 g unt
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu porumb copt:


Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas.
Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime.
Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la frigider sa se marineze cateva ore (sau peste noapte).
Porumbul se fierbe la abur,se scurge de surplusul de apa,se taie bucati potrivite si se rumeneste pe gratar.
Ungem apoi gratarul cu putin unt si prajim la foc mare timp de 3 minute bucatile de carne scurse din marinata, dupa ce au fost condimentate cu sare si piper in prealabil.
Servim carnea de vita alaturi de porumbul copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne vita