Vinovate de acesta reteta sant bineneteles fetele de pe bucatars.ro care au facut la greu vinete umplute,si cum mi-a facut pofta am pus si eu in practica,numai ca ale mele s-au bronzat,dar au fost grozave
Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca
Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si pasta de tomate asta daca va place
Se sareaza vinetele si se lasa putin sa se scurga dupa care se pune un cubulet de unt in ele si se pune din compozitia cu carne si ciuperci cu o lingura sa faca burtica bine vinetele ,apoi se presa cascaval ras ,eu am pus si cate o feliute de rosie si se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit(eu din greseala am miscat ceasul de la temperatura si s-au bronzat)dar au fost foarte bune,am pus si o canita de apa cu 3 linguri de ulei
Se servesc atat calde cat si reci cu ce va pofteste inimioara