Vinete umplute

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 5800 vizualizari

 

Vinovate de acesta reteta sant bineneteles fetele de pe bucatars.ro care au facut la greu vinete umplute,si cum mi-a facut pofta am pus si eu in practica,numai ca ale mele s-au bronzat,dar au fost grozave

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 350 g carne tocata pui
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 2-3 linguri
  • cascaval ras
  • 1 rosie
  • ulei
  • 2 linguri de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca

Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si  pasta de tomate asta daca va place

Se sareaza vinetele si se lasa putin sa se scurga dupa care se pune un cubulet de unt in ele si se pune din compozitia cu carne si ciuperci cu o lingura sa faca burtica bine vinetele ,apoi se presa cascaval ras ,eu am pus si cate o feliute de rosie si se da tava la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit(eu din greseala am miscat ceasul de la temperatura si s-au bronzat)dar au fost foarte bune,am pus si o canita de apa cu 3 linguri de ulei

Se servesc atat calde cat si reci cu ce va pofteste inimioara

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos cu ciuperci si piept de pui