Vinete pe gratar

de larisa_22 in Mancaruri de legume, 12 Aug 2013 | 3519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare si pipie
  • o vanata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pe gratar:

Curatam vanata, o taiem rondele de cca 0.5cm.

Facem un amestec din usturoiul pisat ulei busuioc sare si piper. Cu o pensula ungem rondelele de vanata pe ambele parti apoi le lasam 2 ore.

Incalzim gratarul apoi le punemla foc mic cate 7-10 min pe fiecare parte!

Se lasa la temperatura camerei sa se raceasca apoi pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume proaspete la tigaie