Vinete pane umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2009 | 9613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • branza de burduf sau de care preferatzi
  • marar
  • patrunjel
  • ou
  • pesme
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane umplute:

Vinetele se curata de coaja si se taie fasii.

Puneti uleiul la foc si puneti vinetele pentru a le inmuia sa fie usor de manevrat:
Pregatim umplutura:
Branza se amesteca cu mararul si patrunjelul tocat marunt si sare daca e nevoie.

Asezam umplutura pe vinete si impaturim. Le dam prin pesmet, apoi prin ou si le prajim, apoi le scoatem pe un servetel ca sa mai scapam de grasime si papam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar