Vinete la cuptor

de aalliinnaa07 in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de ierburi aromatice
  • 400 g rosii tocate
  • 150 g iaurt
  • 1 ou
  • 50 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Ceapa si rosiile le curatam de coaja si se taie separat cuburi.Se pune ceapa la calit cu 1 catel de usturoi intr-o lingura de ulei de masline, peste ea se pun rosile pisate si ierburile aromatice si se lasa sa fiarba pana devine un sos mai gros.

Vinetele le curatam de coaja si se taie felii pe lung. Fiecare felie de vanata se unge cu ulei si se freaca cu usturoi.Se pune un rand de vinete, peste sosul si deasupra se pune un alt rand de vinete si la sfarsit punem oul batut cu iaurt. peste ou se presara pesmet sau branza.

Se baga la cuptorul incalzit la 180 C si se lasa 40 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor