vin fiert cu scortisoara

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 5499 vizualizari

vin fiert cu scortisoara

 

Va oferim ceva care nu a lasat niciodata pe cineva rece sau racit si anume vin fiert cu scortisoara. La petreceri, la un taiat de porc, la patinaj, pe strada, intr-un local sau acasa, acest vin fiert cu scortisoara este ceva care nu se refuza. Puterile tamaduitoare si relaxante ale acestui vin fiert cu scortisoara, plin de arome te cuceresc prin invaluire si sunt de necontestat.

 

INGREDIENTE

  •  1 litru de vin rosu 
  •  1 portocala 
  •  1 mar 
  •  1 baton de scortisoara 
  •  zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA vin fiert cu scortisoara:

Se pune vinul la fiert cu portocala decojita si feliata, cu marul feliat cu batonul de scortisoara si cu zaharul, se fierb aproximativ 2 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "vin fiert cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pahare racoroase