Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 13329 vizualizari

 

sau "sarmaua uriasa" :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza de cca 1 kg
  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • 2 cani suc de rosii
  • verdeata
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.

Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.

Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza. Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.

Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.

Acoperim cu un capac  si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (89)

epurasha2bb 1

19.02.2010, 11:56

miha cu sarmaua asta a ta uriasa a fost dragoste la prima vedere! felicitari pt.idee si pentru toate prmeiile pe care ti le-a adus.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Mihaela, si eu tot dezbracate le mananc.

Miha 1

19.02.2010, 12:07

Multumesc Mariana.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]