No, dacă tot a venit ninsoarea, am umblat la butoiul cu varză.
În toamnă am pus la murat și varză roșie, în loc de obișnuita sfeclă roșie.
Daaa, știu că vi se pare anormal, să folosesc varza roșie, mai ales murată, la călit, dar diversificarea și inovarea sunt punctele mele forte! ;)
Așa că las vorbăria de o parte și vă aduc o varză călită, super bună! ;)
Spor și poftă bună!
Se curăță, toacă ceapa și varza roșie murată, se pune la călit în ulei de floarea soarelui, neacoperit, la foc mediu, cca 20 minute, în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot.
Se asezonează de piper, boia, chimen, foi de dafin boia și mărar uscat, se adaugă vinul roșu, apoi se setează aparatul la 2 ore, pe modulul HIGH, și vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;).
După ce a expirat timpul de gătire, se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu mămăligă/pâine, ardei iute sau/și orice fel de friptură! ;) Noi am servit cu pulpe de pui posterioare învelite în bacon!
Spor și poftă bună!