Varza la ceaun cu afumatura

de mimmi in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2011 | 9125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani mari de varza,
  • 500 g ceapa,
  • afumatura ( carnat,kaizer),
  • 500 ml bulion,
  • marar si cimbru proaspat,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • 1 cana de lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la ceaun cu afumatura:

Spalam varza si o taiem fideluta. Curatam si spalam ceapa dupa care o taiem marunt. Afumatura o taiem cubulete. Calim ceapa in ulei,adaugam afumatura,le calim putin dupa care adaugam varza si 1 cana de lapte. Lasam sa fiarba pana scade varza si adaugam bulionul si condimentele dupa gust (sare,piper,cimbru si marar) Servim cu ardei iute . Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la ceaun cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu varza exotica,