Varza dulce cu carne de porc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 1 Oct 2012 | 13430 vizualizari

 

Este o mancarica foarte lejera si foarte foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 kg varza alba
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa alba
  • 1 rosie
  • marar
  • ulei masline
  • 1 tava de gulas de porc
  • 3 catei usturoi
  • boia dulce,busuioc,piper,sare
  • 1 cub de pui maggi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu carne de porc la cuptor:

Dam varza pe razatoarea mare, morcovii si pastarnacul se taie feliute subtiri, ardeiul kapia il taiem cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Bucatile de gulas de porc se taie mai micute si se pun intr-un ceaun cu ulei de masline la calit, dupa cateva minute adaugam si legumele, lasam sa se caleasca bine si treptat se adauga varza. Se amesteca bine si se adauga apa. Lasam la foc mic 30 minute, adaugam cubul maggi, dupa care mutam toata compozitia intr-un vas termorezistent. Dam rosia pe razatoarea mica, impreuna cu usturoiul, adaugam toate condimentele, acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor timp de 1 ora. La sfarsit se presara mararul tocat fin. Se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu carne de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu ciolan afumat