VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 18 Dec 2015 | 8181 vizualizari

 

 VARZUTA ACEASTA POATE FI SERVITA CA MANCARE DE LEGUME , DE POST SAU ALATURATA LANGA O FRIPTURICA DE VITA CUM AM AVUT NOI . AM PRIMIT LAUDE DE LA MUSAFIRII  , A FOST ATAT DE BUNA PENTRU CA AM CULTIVAT-O IN GRADINA PROPRIE SI AM GATIT-O CU DRAG PENTRU PRIETENI .AU DORIT RETETA . BINEINTELES O VOR  GASI PE... BUCATARAS .M-AM INSPIRAT[ CU MICI MODIFICARI ] DE AICI: http://www.cbc.ca/bestrecipes/recipes/brussels-sprouts-with-onion-and-mustard-seeds

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lingura seminte mustar
  • 1 lingura mustar de Dijon [ bobite]
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 pahare supa limpede de pui
  • 2 linguri seminte proaspete de rodie
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • fulgi de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR:

  1. Varzuta de Bruxelles se  curata de frunzele exterioare se curata de eventualul cotor,se incresteaza in cruce si se spala .
  2. Intr-o tigaie wok mare se pune la topit untul impreuna cu ulei si se prajesc usor semintele de mustar .
  3. Adugati ceapa tocata [partea alba]si imediat mustarul si usturoiul tocat .Sarati.
  4. Se pune si  varza impreuna cu zeama de carne la inabusit timp de 10 minute .
  5. Dati gust picant cu ajutorul fulgilor de chili .
  6. Serviti varza de Bruxelles decorata cu codite de ceapa verde si seminte de rodie proaspat curatata .

TIPS-URI

1

Serviti acest preparat cald pentru ca contine unt .

2

Daca doriti sa serviti de post inlocuiti untul cu aceiasi cantitate de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

19.12.2015, 10:00

Bunăăăăăăăăăăă!

Geanina87 1

19.12.2015, 21:36

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu bacon