Varza cu soia (de post)

de mihasara in Mancaruri de post, 2 Dec 2015 | 8497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 pachet soia granule
    • 1 varza murata
    • 3 rosii
    • 3 cepe
    • 1 ardei gras rosu
    • 150 ml bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • marar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu soia (de post):

  • Mod de preparare:
    1. Fierbem granulele de soia in apa cu sare si le lasam la scurs.
    2.  Tocam varza.
    3. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete.
    4. Punem uleiul la incins si calim ceapa, pana se caramelizeaza usor., dupa care adaugam ardeiul tocat cuburi.
    5. Adaugam varza, condimentam cu sare si lasam la calit.
    6. Dupa ce s-a inmuiat adaugam rosiile,granulele de soia, bulionul si condimentam cu sare, piper gust si  cimbru.
    7. Acoperim cu floie de aluminiu si dam la cuptor20 de minute.
    8. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste usor.

TIPS-URI

1

Se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu soia (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

02.12.2015, 15:29

Imi place cum arata! Nu imi place soia

Bunica 1

02.12.2015, 17:43

Arată bine,dar.................................e un dar)

mirela0911 1

02.12.2015, 20:18

Cred ca e buna si cu soia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci