Varza cu pulpa de porc la cuptor

de dakris in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2012 | 3561 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

26.03.2012, 14:23

prima servita

dakris 1

26.03.2012, 14:24

Cu mare drag!

Alinutza80 1

26.03.2012, 14:25

vreau si eu o portie daca se poate

Bya Ralu 1

26.03.2012, 14:49

ce bunatatelike

oana_pisicutza16 1

26.03.2012, 15:31

ce bine arata

iry-gabriela 1

26.03.2012, 16:24

buna tare

MotanLaOale 1

26.03.2012, 16:26

buna buna

deyutzky 1

26.03.2012, 17:26

MIUTA 1

26.03.2012, 18:00

Imi place

VERONICA2607 1

26.03.2012, 18:43

bun

Bunica 1

26.03.2012, 19:04

Bunaaa!

Bucataras Medi 1

26.03.2012, 19:48

buna!

mirela0911 1

26.03.2012, 20:11

Imi placeee!

Rocsi 1

26.03.2012, 20:15

mmm buna!!!

Cris2711 1

26.03.2012, 20:24

bunatate

mikidaniro 1

26.03.2012, 20:58

yammy!

Sim0na 1

26.03.2012, 21:37

Bun, buna!

alinutzika 1

26.03.2012, 22:29

jolygina 1

27.03.2012, 09:47

yamyyy

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:05

bun,bun

dakris 1

27.03.2012, 20:18

va multumesc, bucatarasi!

Ubulika 1

28.03.2012, 07:46

varzaaaaaaaaaaaaaa

dakris 1

28.03.2012, 08:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc in sos dulce-acrisor