Varza cu pulpa de porc la cuptor

de dakris in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2012 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza murata
  • 6 bucati pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 120 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • 2-3 foi dafin
  • cateva boabe piper
  • putin cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu pulpa de porc la cuptor:

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in 100 ml ulei pentru cateva minute. Se adauga varza tocata si se lasa sa se caleasca cca 15 min apoi se adauga cca 500 ml apa fiarta si se introduce in cuptorul preincalzit.

Carnea se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri ulei si 1 ceasca apa pe foc acoperind-o cu un capac. Dupa ce s-a evaporat apa se lasa sa se prajeasca putin carnea in uleiul ramas.

Cand varza este pe jumatate fiarta se adauga carnea prajita, condimentele si, daca mai este nevoie, apa fierbinte lasandu-se sa fiarba in continuare. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate impreuna cu care mai fierbe inca cca 15 min. La final se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.

TIPS-URI

1

Varza murata se spala, se toca si se lasa 2-3 ore in apa la dezacrit si desarat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume