Varza cu ceafa afumata

de LUK in Porc, 24 Sep 2011 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba 1kg
  • 2-3 linguri suc de rosii(sau 2 rosii proaspete)
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare,piper
  • marar verde
  • felii de ceafa afumata(in functie de cate doriti)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ceafa afumata:

 Varza o taiem marunt si o framantam cu srae si piper.Taiem ceapa solzisori si o calim putin in ulei.punem peste ea varza,sucul de rosii,amestecam.Punem un pahar de apa si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert 30min punem mararul verde si mai lasam sa fiarba inca 30-35 min(pana cand e fiarta varza).Spre final mai condimentam daca e nevoie cu sare si piper.

Ceafa afumata o prajim in putin ulei si apoi o servim alaturi de varza.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste şi fleica de porc cu varză