Varza cu carnati" Crenguta"

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2011 | 3889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza mare
  • 1carnat Crenguta
  • 1ceapa
  • 50g ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati" Crenguta":

Varza o taiem marunt,apoi o frecam cu sare dupa care o punem intr-o oala cu putina apa sa fiarba, intorcand-o din cand in cand(acoperim cu un capac).

Intre timp carnatul il taiem bucati si-l prajim.

Dupa ce scoatem carnatii tot in acelasi ulei punem ceapa taiata marunt,o lasam pana devine aurie.

Cand varza este aproape fiarta punem ceapa cu tot cu uleiul din cratita, carnatii, condimentele si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba cam10-15min.

POFTA BUN A!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati" Crenguta"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalele mamei