Mama, tata si Andrei vreau varza calita. Pana aici e bine ma gandesc. Doar ca Andrei vrea picant cu carne de curcan si paste,Tata acrisor, ne-picant cu porc, fara paste. Mama-adica eu, cu paste, aromat, putin picant, de post, fara carne. A fost un experiment interesant. Am intors-o din condei, pardon din furculita si am rezolvat problema. Fiecare a primit ce a poftit si tot familionul este multumit :D
Varza se taie fideluta . Morcovul se curata si se razuieste fasii cu ajutorul curatitorului de legume .Caliti varza si morcovul in 100 ml ulei ulei . sarati .
Fierbeti pastele fainoase in apa clocotita cu sare . Scurgeti-le apoi de apa .
Portie Andrei : Pieptul de curcan taiat fasii se marineaza in iaurt amestecat cu mustar , sare si boia [ 15 minute ] . Se prajesc , crocant , fasiile de curcan .
Se aseaza pastele pe o farfurie intinsa cu varza calita deasupra . Peste acestea se pune pieptul de curcan prajit . Se condimenteaza cu mult chilli si se decoreaza cu ardei rosu si ceapa verde .
Portie Tata : Cotletul de porc se feliaza si se prajeste fara ulei in tigaie teflonata . Se sareaza . Varza calita se amesteca cu putin otet de mere . Se serveste varza cu cotletul prajit , decorata cu ardei si ceapa verde .
Portie Mama : Varza calita se acreste cu otet de mere .Se serveste varza asezonata cu fulgi de chilli , chimen macinat ,pe pat de fusiloni , decorat cu ceapa verde si ardei rosu .
1
De-a restaurantul ne jucam mai rar . Doar cand avem interese :D