Varză călita cu jumări de porc şi şorici

de alilianaa in Porc, 16 Ian 2013 | 7427 vizualizari

 

Mâncare de sezon. Ingredientele sunt preparate gata: butoiul cu varză şi jumările din cazan. Restul e istorie....

 

INGREDIENTE

  • jumări de porc amestecate cu şoric- 400g
  • doua verze murate
  • o linguriţă de boia de ardei dulce
  • un vârf de linguriţă de piper
  • 30 g ulei
  • 2 cepe
  • 300 g suc de roşii
  • verdeaţa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călita cu jumări de porc şi şorici:

Varza se scoate de la butoi, se curăţă şi se toacă mărunt. Se spală în două trei ape pentru a se mai atenua gustul de  sarat şi acru. 

Jumările şi şoricul de pun într-o tigaie la încălzit după care se scot pe o farfurie. 

Intr-o cratiţă se pune la prajit in 30 g ulei cele două cepe. După ce s-au rumenit puţin se adaugă varza, boiaua dulce de ardei şi jumarile. Se completează cu apă si se lasă la fiert. Dacă este necesar se mai completează odata cu apă. După ce a mai ,, scăzut,, la final se adaugă sucul de roşii, piper şi verdeaţă. 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călita cu jumări de porc şi şorici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]