Varza calita cu ciolan afumat

de silvi0ara in Porc, 28 Noi 2010 | 9074 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • doua  verze murate
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml supa de la ciolan
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita seminte marar
  • ½ lingurita cgimen pudra
  • 100ml ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciolan afumat:

 

Se tine varza o ora in apa rece ca sa-si piarda din sare.Intre timp fierbem ciolanul in oala sub presiune 30-40 de minute.Il scoatem,apoi il bagam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca.

Dupa ce varza a stat in apa,se scot partile tari(cotorul),apoi se toaca marunt cu cutitul sau la robot.Se pune uleiul in cratita pe foc si cand este fierbinte se pune varza,se acopera cu capac si se lasa sa se inmoaie bine,in zeama ei,apoi se adauga condimentele si dam cratita la cuptor si din cand in cand adaugam cate putin din supa in care am fiert ciolanul,si se lasa sa se gratineze bine.Se serveste alaturi de ciolan,sau rata,ce va place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun