Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 7127 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: frigarui, pulpa de porc, retete Porc
-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece
-ardeiul si ceapa se taie cubulete
-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui
-se coc pe gratarul bine incins
de Panacris 9
de Ancutsa 6
de DinDragostePentruGatit 1
mihaelar63 1
harnica fata ai gatit de toate
adriana_bobu 1
sunt preferatele mele!
Rocsi 1
ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:04
ieri la 19:27
ieri la 10:01
pe 17.06 la 08:45
pe 16.06 la 09:24
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
MotanLaOale
Claudia19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
NuStiuCum 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!