Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 6948 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: frigarui, pulpa de porc, retete Porc
-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece
-ardeiul si ceapa se taie cubulete
-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui
-se coc pe gratarul bine incins
de Panacris 9
de Ancutsa 6
de Valclaudia 9
mihaelar63 1
harnica fata ai gatit de toate
adriana_bobu 1
sunt preferatele mele!
Rocsi 1
ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 13:30
la 10:24
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
pe 14.02 la 11:13
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
UrsanMihaela
Rocsi
RODIMUR
oana1993 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pip69 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!