Varza calita aromata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 11 Noi 2013 | 3372 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • sare
  • piper
  • boia
  • garam masala
  • 200 ml apa
  • 2 felii de cotlet de porc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita aromata:

Varza se toaca si se freaca cu sare si se lasa cateva minute.

Se pune in wok, se condimenteaza cu piper, boia, garam masala, se pune apa si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac, cam 20-30 minute.

Cotletul de porc se taie fasii si se pune pe tigaie de teflon si se rumeneste .

TIPS-URI

1

Se poate folosi si piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dea_Dea 1

11.11.2013, 11:12

Am adugat si carnita

Dea_Dea 1

11.11.2013, 11:12

Ramona se gaseste cred, eu mi-am facut amestecul in casa.

Rocsi 1

11.11.2013, 15:46

Cam imi place varza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu afine

de oanapl 7

ieri la 19:39

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

pe 04.01 la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varză călita cu jumări de porc şi şorici