Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Mitinita in Slow Cooker, 5 Sep 2015 | 6395 vizualizari

 

Nu ai cum sa nu indragesti acest slow cooker Crock-Pot 4,7 L, practic gateste singur si mancarea pare gatita de profesionisti. Eu doar adaug ingredientele si el se ocupa de totul. La reteta de varza murata calita la Crock-Pot am calit separat intr-o tigaie unele ingrediente pentru ca nu putem folosi vasul de ceramica direct pe aragaz (ci doar in cuptor).

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 conserva de rosii
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • sare (optional)
  • 2 carnati afumati de casa
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri sau cubulete. Varza se taie marunt. Separat, intr-o tigaie, se caleste putin ceapa, apoi putin si varza in putin ulei. Vasul din ceramica detasabil poate fi folosit doar in cuptor, nu direct pe flacara.
Se ia vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot  Digital 4,7 l, se pun legumele calite si se adauga rosiile, cimbrul si piperul.

Se seteaza aparatul pe 6 ore HIGH.
Cu o ora inainte de a fi gata se introduc si bucatile de carnati.
Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot