Varza acra, calita

de lia maria in Mancaruri cu carne, 2 Apr 2010 | 9185 vizualizari

 

Gustoasa si hranitoare, ca mancare de baza sau garnitura la fripturi. Eu am servit-o alaturi de carnaciori prajiti si carne de pasare,dupa preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • Ulei
  • Cimbru
  • Foi de dafin
  • Pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra, calita:

Varza se spala bine din doua, trei ape si se taie fideluta. Se ia o tigaie mai adanca, se pune putin ulei si se caleste varza, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Adaugam doua foi de dafin ,putin cimbru uscat si lasam sub capac pana varza este bine calita si se inmoaie. Adaugam doua linguri pasta de bulion, lasam sa mai dea doua trei clocote si varza noastra este gata pentru servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra, calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

03.04.2010, 02:07

foarte buna ,sotului meu i place tare mult,felicitari

nadina73 1

03.04.2010, 02:08

ai 5 furculite de la sotul meu

FlyingRoo 1

22.04.2010, 05:37

Asta e varianta dietetica, care nu e sticloasa de untura

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu varza calita