Varza

de mihaelaM in Mancaruri de post, 5 Iul 2011 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 2 cepe
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • 2 foi dafin
  • ulei de masline
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza:

Ceapa o curatata, spalata si taiata marunt o punem la calit.

Varza o punem in robotul de bucatarie sa o taiem, daca nu avem robot o vom taia cu cutitul,apoi o frecam bine cu sare.Cand ceapa a devenit aurie punem varza,delikatul si o ceasca de apa. Punem capacul si o lasam sa fiarba.

Cand varza este fiarta punem sucul de rosii, foile de dafin, mai lasam 5 minute dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:42

Diana te poftesc cu mare drag sa te convingi

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:43

Simpla si delicioasa...fara delikat

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:48

Da Ruxy delicioasa si fara delikat,dar m-am cam obisnuit sa pun delikat la orice mancare si stiu ca nu prea e bun dar....sincer de multe ori nici nu mai pun sare pun doar delikat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
sarmalute din orez