Urzicute scazute

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 8584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • faina
  • usturoi
  • lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzicute scazute:

Se pune la prajit o lingura de faina si putin usturoi si se stinge cu lapte, se adauga urzicile fierte si spalate si se condimenteaza dupa gust cu vegeta,se lasa sa fiarba.Daca se ingroasa prea tare se mai pune lapte.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzicute scazute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de urzici cu usturoi, reteta de post delicioasa