Trigoane cu cascaval

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2015 | 3814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba 000
  • 25 g drojdie
  • o lingurita zahar brun
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 250 ml lapte caldut
  • 75 g unt
  • 200 g cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu cascaval:

Faina am pus-o in vasul robotului, am adaugat plamada facuta din drojdia dizolvata in putin lapte caldut (2-3 linguri) si 1 lingurita cu zahar. Am lasat plamada la crescut 15 min.

Am adaugat pe rand ouale, apoi laptele, putin cate putin, si untul, mixand incontinuu. 

Am lasat la crescut aluatul cam o ora.

Am intins aluatul, dupa care am taiat triunghiuri din el, am adaugat cascavalul ras si am rulat formind trigoane. Le-am mai lasat putin la crescut si le-am uns cu galbenus batut.

Am dat la cuptor pina s-au rumenit usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval afumat