Trandafiri din foietaj

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 6437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 300 g foi de foietaj
  • mortadela felli subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Lasam sa se dezghete foile de foietaj.

Intindem foile si le taiem fasii de 4-5 cm .

Punem deasupra feliile de mortadela taiate in jumatate si rulam.

Rulourile obtinute le punem in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptorul preincalzit 25-30 de minute pana se rumenesc,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]