Trandafiri din foietaj

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 300 g foi de foietaj
  • mortadela felli subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Lasam sa se dezghete foile de foietaj.

Intindem foile si le taiem fasii de 4-5 cm .

Punem deasupra feliile de mortadela taiate in jumatate si rulam.

Rulourile obtinute le punem in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptorul preincalzit 25-30 de minute pana se rumenesc,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

09.01.2013, 21:17

Buniii

Bunica 1

09.01.2013, 21:39

Frumosi si gustosi!

adry88 1

10.01.2013, 11:38

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]