Trandafiri din caramele Sugus

de La Ancuta in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 9946 vizualizari

 

Am vazut trandafirii acestia la Dana (pusikmea) si mi-au placut mult. Ieri am avut si ocazia sa-i incerc. Sunt frumosi, de efect si buni (copii au fost tare incantati).

 

INGREDIENTE

  • caramele Sugus
  • scobitori
  • 1 mar sau portocala pentru suport
  • folie alimentara sau celofan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din caramele Sugus:

Taiem caramelele bucatele, in functie de cat de mari vrem sa fie petalele. Eu le-am taiat in 4.

Punem bucatica intre doua bucati de folie si intindem bine cu sucitorul. Scoatem apoi petala dintre folii si formam un con in varful unei scobitori. Infigem scobitoare intr-un mar sau o portocala si continuam cu intinsul petalelor.

Pe masura ce le intindem le lipim in jurul conului. Putem pune cate petale dorim, in functie de cat de mare dorim sa fie trandafirul. Eu am folosit cate 2 caramele la fiecare trandafir.

Modelam apoi marginile petalelor. Si gata trandafirasii pentru ornat.

mai tarziu va voi arata si ce am ornat cu acesti trandafiri :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din caramele Sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

La Ancuta 1

21.03.2011, 23:36

Multumesc Ruxy. Necesita putina forta, dar merita

Dya Daniela Andrei 1

22.03.2011, 10:21

foarte frumosi! Pentru ca vineri vreau sa fac un tort cadou,,, (cu fondant si tot tacamul,,, acum sper sa iasa ca specialitatea mea e doar tortul cu biscuiti si fructe ) am testat astazi un trandafiras din sugus,,, l-am modelat cu degetele asa de proba,,, si iese super!!! se modeleaza foarte usor (te cam lipicesti e drept ) dar merita rezultatul!
P>S. daca sunt multumita de ce o iesi impart cu vio, daca nu, ma fac mica mica si va distrag atentia cu altceva

adry88 1

12.06.2011, 13:19

ce superbi felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crispy chocolate bars