Trandafir cu branza si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 2 Feb 2016 | 2760 vizualizari

 

De foarte mult am achizitionat aceasta forma dar mi-era putin teama s-o folosesc avand atatea pliuri,pana acum cand am prins curaj si bine am facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 250 g branza ricotta
  • 250 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 100 g pepite de ciocolata
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir cu branza si ciocolata:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar; untul moale se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana rezulta o crema fina, se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare, branza treptat, faina amestecata cu praful de copt si cernuta iar la final albusurile, amestecand usor cu o lingura sau tel si ciocolata; nu amestecati prea mult sa nu se lase compozitia. Se rastoarna in forma si se lasa la cuptor 45min la foc mic.

Dupa ce este coapta prajitura,se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra(optional) ciocolata topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:37

ianculubita 1

03.02.2016, 09:59

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Cat de frumoasa ti-a iesit prajitura, dar cat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post