Traistute de pui

de sasha in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluatul de clatite:
  • 60 g faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • ulei pentu uns tava
  • Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingura smantana grasa 20%
  • 2 linguri ulei
  • 1 fir busuioc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute de pui:

Se pregateste aluatul de clatite si se da la rece pentru 20 de minute, intre timp pregatim umplutura.

Se curata ciupercile si de pun la fiert in apa cu sare, la fel procedam si cu pieptul de pui. Cand s-au fiert ciupercile si carnea le tocam in cuburi. Tocam ceapa pana la frunze marunt, le calim cu ulei si 2 linguri de apa. Dupa 2 minute adaugam ciupercile si carnea, busuiocul maruntit si sare dupa gust, le mai lasam inca 2-3 minute pe foc. Lasam sa se raceasca si ne apucam de clatite.

Cand umplutura s-a racit amestecam cu 1 lingura de smantana. Umplem fiecare clatita cu compozitia din pui si strangem marginile clatitei  dandu-i forma unei traistute pe care o legam cu frunzele de la ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatita coreeana - Haemul Pajeon