Traistute cu ciuperci

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 7455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina,
  • 300 ml  lapte, 
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 6 ciuperci Champignon mari,
  • 100 gr crema de branza Almette cu smantana,
  • 100 gr branza Danish White,
  •  1 ceapa, marar,
  • patrunjel,
  • 1 ou.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci:

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute, apoi o turnam peste faina. Amestecam usor, adaugam laptele, sarea si uleiul. Framantam si lasam aluatul la crescut timp de 1 ora.

Intindem aluatul intr-o foaie groasa de aproximativ 1 cm si taiem cercuri cu diametru de aproximativ 15 cm. Cercurile le asezam intr-o tava de muffins unsa in prealabil cu ulei.

In fiecare cerc asezam cate 1 lingura de umplura si adunam marginile aluatului deasupra obtinand o traistuta. Ungem traistule cu ou batut si le coacem aproximativ 30 de minute la 180 grade Celsius.La copt traistutele vor creste si se vor deschide.

Si sa nu uitam de umplutura! Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la calit intr-o lingura de ulei de masline. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam pe foc mic timp de 15 minute. Adaugam verdeata taiata marunt si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit adaugam cele 2 feluri de branza.Aceasta compozitie o punem face cu o zi inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

aziz 1

26.01.2012, 11:38

bunaciuni !!!

kamy 1

27.01.2012, 09:58

bune si dragalase

reisnaor_2006 1

08.05.2014, 17:14

si noi vrem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele aperitiv