Aperitiv drob de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2015 | 34192 vizualizari

 

Il aveam in plan de mult, nu ca sa il prepar, ci ca sa-l postez, am mai facut si ne place tare mult, asa ca ia venit randul si pe aici :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 kg ficat de pui
  • 1/2 kg pipote de pui
  • 1/2 kg inimi de pui
  • 3-4 cepe albe
  • 2 bucati de praz
  • 3 oua fierte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui:

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in care a fost prajit ficatul, pentru ai da o aroma buna. Inimile si pipotele le-am fiert in apa cu putina sare.Toate acestea au fost taiate apoi marunt (sau se pot toca cu un blender, mie imi plac mai mari taiate).                            

Peste ele am adaugat mararul si patrunjelul tocate marunt, apoi cele 5-6 oua crude si le-am amestecat bine.

Am condimentat dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt am pus la baza jumatate din compozitia obtinuta, apoi am asezat cele trei oua fierte si peste am adaugat restul de compozitie.

Am dat tava la copt la foc potrivit pana sa rumenit frumos pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]