Imi plac la nebunie prajiturile cu fructe si de aceea le pregatesc cat pot de des,mai ales ca astfel obtin si o gustare sanatoasa pentru micuta mea.
Curatati marul si para de coaja si cotoare,apoi taiati-le feliute subtiri si amestecati-le cu zeama de lamaie.
Intr-un bol mixati untul cu zaharul si praful de sare pana obtineti o crema,apoi adaugati pe rand ouale,apoi faina si praful de copt cernute,coaja rasa de lamaie si portocala,apoi amestecati bine ca sa obtineti o compozitie omogena.
La compozitia obtinuta adaugati feliutele de mar si para si amestecati usor cu o lingura,apoi puneti totul intr-o tava(20-22 cm) unsa si tapetata cu faina si nivelati.
Dati tava la cuptorul incins la 175° timp de 40-45 de minute,apoi lasati sa se raceasca in cuptorul stins.
Cand este rece scoateti prajitura din tava si il pudrati cu zahar.