Tortila spaniola

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 7260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati semiafumati
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila spaniola:

Prajesti cartofii taiati cubulete. In alta tigaie pui 1 ceapa la calit, adaugi cartofii, carnatii si 4 oua batute bine. Apoi cu o lingura de lemn formezi o omleta rotunda de pe margini spre interior.

Apoi cu un capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu. O lasi sa se rumeneasca frumos, facand schimbarea asta de 3-4 ori, adica o intorci incet cand pe o parte cand pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila spaniola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]