Torteloni cu sos de gogosari

de mihaelar63 in Tortellini, 17 Oct 2014 | 7283 vizualizari

 

Printre pastele mele preferate sunt tortellini , rapid si comod de preparat cu ce ai prin frigider . De de data aceasta au fost torteloni , probababil pentru ca erau mai mari .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr torteloni cu panac si ricota
  • 250 gr carnaciori semiafumati
  • 250 gr sos de gogosari cu usturoi : http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-gogosari-cu-usturoi-65368.html
  • 150 gr branza Gorgonzola picanta
  • 50 ml ulei masline
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torteloni cu sos de gogosari:

  1.  Se fierb torteloni in apa cu multa sare .
  2. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in putin ulei de masline .
  3. Cand carnaciorii sunt crocanti puneti branza sfarmata si sosul de gogosari .
  4. Amestecati si lasati la foc mic 5 minute , pana branza se dizolva in sos .
  5. Amestecati sosul cu carnaciori impreuna cu pastele .
  6. Serviti preparatul cald decorat cu busuioc proaspat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Torteloni cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale