Tortellini panna e prosciutto..

de lilik in Tortellini, 17 Oct 2010 | 16792 vizualizari

 

este una din favoritele mele...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini
  • 100 gr sunca taiata cubulete(fasiute)
  • 200 ml smantana
  • sare,piper
  • 1 praf de nucsoara
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini panna e prosciutto..:

punem intr-o tigaie putin ulei si punem sunca,cand incepe sa se rumeneasca punem smantana si subtiem cu putina apa fierbinte pe care am pus-o pt tortellini si lasam la foc mic.in acelasi timp punem tortellini la fiert si ii lasam 1 min mai putin decat scrie pe punga,dupa care ii punem in sos,punem si praful de nucsoara si lasam 2 min sa se amestece gusturile.servim cu putin parmezan ras deasupra.

pofta buna!

TIPS-URI

1

nu e obligatoriu sa puneti nucsoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini panna e prosciutto.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

18.10.2010, 18:55

merci de furci fetele

kamy 1

18.10.2010, 20:30

mmm...ff bune 5f

lilik 1

18.10.2010, 21:00

merci kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini pe graba