Tortellini cu legume

de ala_oancea in Tortellini, 6 Iul 2009 | 9858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu ciuperci
  • 250 gr tortellini cu prosciutto
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 5 ciuperci champignon
  • sare, piper, boia
  • busuioc
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu legume:

Se fierb tortellini dupa indicatiile de pe ambalaj si se lasa la scurs. Se taie ceapa si ardeii in bucati mai mari si se calesc in ulei de masline. Se adauga ciupercile feliate, apoi dovlecelul cubulete. Se lasa sa se caleasca, amestecand des. Se adauga rosiile tocate si se condimenteaza. Se toarna tortellinii peste si se amesteca bine. Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat si putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid