Reteta de pui cu noodles si legume este una super simpla si rapida: pui, vanata, dovlecel, ciuperci, noodles si gata masa.
Cand pregatesc aceasta mancarica, baietii mei sunt cei mai incantati.
Secretul gustului sta in rumenirea la foc iute a legumelor si a pieptului de pui.
Iata cum se prepara Reteta de pui cu noodles si legume
Pieptul de pui se taie cuburi potrivite. Se presara cu piper si sare dupa gust.
Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb cateva minute, apoi se scurg. Trebuie fierti al dente pentru ca se vor mai gati impreuna cu puiul si legumele.
Vanata, dovlecelul si ciupercile se spala si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se preseaza usor cu lama cutitului.
Intr-o tigaie, se pune putin ulei, se adauga un praf de sare si usturoiul. Cand s-a incins, se adauga pieptul de pui taiat si se rumeneste la foc iute, apoi se adauga legumele. Se rumenesc toate la foc iute. Se potriveste gustul cu sare si piper.
Odata fierti taiteii, se adauga peste legume si se mai lasa 1-2 minute sa ia din aromele din tigaie.
Masa e gata. Pofta mare!
Vezi si reteta de Lasagna.
1
carnea si legumele se rumenesc la foc iute ca sa isi pastreze forma si gustul.
2
taiteii se fierb al dente.