Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana

de Panacris in Tortellini, 24 Aug 2011 | 26907 vizualizari

 

O mancarica rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • tortelini cu branza 250 gr.
  • sunca sau prosciutto 100 gr
  • ciuperci din conserva (optional) 100 gr.
  • smantana de gatit 200 ml.
  • ulei de masline 50 ml.
  • verdeata
  • amidon 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana:

Tortelinii se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s/au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă