Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine, incorporam galbenusul amestecand cu o lingura de lemn sau silicon, faina amestecata cu praful de copt o cernem peste albusuri, adaugam nuca de cocos si esenta si amestecam usor.
Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam compozitia si dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea la foc mic, lasam sa se raceasca bine, dupa care il taiem in 2.
CREMA-galbenusurile le amestecam cu zaharul si faina, adaugam laptele, amestecam bine sa nu faca cocoloase, punem oala pe foc la foc mediu si lasam sa fiarba pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam gelatina hidratata in 3 linguri de apa rece si dizolvata pe baie de aburi, smantana, zeama de portocale, zaharul vanilat si amestecam. Dam oala la frigider pana incepe sa se intareasca.
Asezam prima foaie, insiropam (eu am insiropat cu sirop de menta de asta are culoarea verde) adaugam trei sferturi din compozitie si dam la frigider cca 10 min,adaugam a -2 foaie si restul de crema si dam la frigider cca 2 ore