cu muuulta ciocolata si caramel!
Se prepara crema caramel astfel: se pune intr-un vas de plastic 1 pahar cu lapte , 1/2 cutie frisca lichida Hulala, 1 cutie de praf de crema de zahar ars cu 1/2 din pliculetul de sirop de caramel din cutie, 2 linguri din sticla de sirop de caramel, si 2 cutii crema mascarpone si 3 linguri de zahar brun.Se amesteca bine cu mixerul la viteza maxima.Apoi se da la rece crema.
Crema tiramisu: se pune in vasul de plastic o cutie crema mascarpone, 1/2 cutie frisca lichida, 1 cutie praf tiramisu Dr.Otker, 1 pahar cu lapte, 2 ciocolate cu caramel topite la bain marie.Se mixeaza bine si se da la rece.
Se face un sirop pt.blaturi din apa cu sirop de caramel si se stropesc feliile de blat .Apoi se umplu cu crema de caramel si crema Tiramisu, alternativ pana terminam blaturile.
Deasupra ungem peste tot cu crema tiramisu care e mai maronie.Apoi dintr-o foaie pastrata si din blatul rotund taiem un cerc cu gura unei cani si apoi inca unu.Le umplem cu crema caramel si deasupra ungem cercul cu crema caramel care e mai alba si o asezam drept gatul camasei.Cu posul cu ciocolata neagra topita vom scrie numele sau urarea peste acest cerc.Apoi din alte bucatele taiem triunghiuri de blat si le asezam drept colturile camasii.In jurul cercului punem o bucata tot de blat ca guler.Ungem totul cu crema tiramisu.Marcam marginile cu ciocolata neagra topita.
Facem o pasta din zahar pudra,1 lingura amidon, sirop caramel din sticla , 1/2 pliculet sirop caramel de la cutia dr.Otker pt.crema de zahar ars si 1 lingurita cafea.Se framanta bine si se fac bilute ce vor reprezenta nasturii. Tot cu posul ornam si marginile tortului cu crema tiramisu.Se da la rece tortul cateva ore.
Din restul de crema si blat ramase eu am facut cu pasatorul o inimioara pe care am ornat-o cu razatura de cocos si sirop gros de capsuni si bucatele de cirese pe margine.A fost delcioasa si inimioara.