Tort Padurea Neagra

de biancas76 in Torturi, 29 Iun 2010 | 8379 vizualizari

 

Am facut acest tort pentru onomastica prietenei mele. A avut un succes foarte mare, a fost aspectuos dar si gustos dupa spusele invitatilor.
A fost o surpriza foarte placuta pentru toti invitatii, sa stiti ca e un tort care merita facut deoarece nu e dulce, iar blatul e nemaipomenit!!! Si daca tot e sezonul visinelor nu merita pierduta ocazia de a-l incerca.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 70 gr cacao
  • 500 ml lapte
  • 35 ml ulei
  • 1 praf copt
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • Pentru umplutura
  • 700 ml frisca
  • 1 kg visine curatate
  • pt decor
  • ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul si cacaoa, dupa care se adauga laptele si uleiul. Consistenta lui va fi mai lichida dar asa trebuie sa fie. Il bagam in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute, la mine a stat o ora. Faceti proba cu betigasul si in momentul cand iese curat, e gata blatul. Taiem blatul in 2 dupa ce se raceste complet.

Punem pe prima foaie 3/4 din cantitatea de visine dupa care adaugam 500 gr frisca batuta si inchidem tortul cu a doua foaie de blat pe care o ornam cu frisca ramasa (200 gr), cu visine si bucati rupte de ciocolata .Se lasa la frigider putin pentru a se intari.

Se orneaza dupa bunul plac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta