Rulada :Amestecam albusurile cu zaharul si mixam pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praf de copt.
Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute pana devine aurie.O rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie , rulam si lasam la racit.
Este o rulada pandispan obisnuita, toate stim diferite compozitii.Dupa ce se raceste, desfacem din servet, desprindem hartia de copt si ungem cu putin gem, nu prea mult, ca sa nu curga.Rulam din nou si taiem toata rulada felii.
Crema:Amestecam cu cateva linguri de lapte praful de budinca+faina+zaharul.
Restul de lapte il punem la fiert.
Punem amestecul in laptele care fierbe si lasam 1 minut la foc mic, amestecand mereu.
Transferam in alt vas si lasam la racit. Dupa ce s-a racit punem untul taiat cubulete si zahar pudra. si mixam bine.
Pe fundul si pe marginile unei tavi rotunde punem felii de rulada.
Punem jumatate din crema.Nivelam si asezam bananele cat de cat intr-un cerc, le taiem putin ca se la aranjam cat mai bine.Punem si restul de crema.Acoperim cu frisca (300 ml frisca lichida batuta) , ornam, dam la rece si taiem a 2-a zi.