Tort ''Joffrè'' by me

de Adele in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 70 gr cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguiri zahar
  • o jumatate lingurita de praf de copt
  • Decor:
  • frisca
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''Joffrè'' by me:

Intr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos.

Intr-o oala punem cacao cu cele 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa amestecam bine si punem pe foc pana devine cremoasa ca o glazura .O lasam la racit si o adaugam peste crema de unt si amestecam bine.

Din compozitie luam un sfert si restul o punem la frigider.

Albusurile le batem bine spuma dupa care le incorporam cu sfertul de compozitie ,faina si praful de copt .Amestecam usor de jos in sus pana se omogenizeaza totul.Punem intr-o tava si dam la cuptor la 180° pentru 15 -20 minute.

Cand blatul e racit il asezam in platou punem crema si ornam dupa gust.

Tortul trebuie tinut la rece pentru cateva ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''Joffrè'' by me" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce